Το Scoping meeting για την «Performance: συλλογικότητα, σκέψη, εμπειρία, αφήγηση» θα πραγματοποιηθεί 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019, στην Πάτρα, από το Τμήμα της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σκοπός του meeting είναι να προωθήσει τον προβληματισμό, τον διάλογο, την έρευνα στη σύγχρονη καλλιτεχνική πρακτική που αφορά στην Performance.

Έγκριτοι καλλιτέχνες και ερευνητές που ασχολούνται σε καλλιτεχνικά και επιστημονικά πεδία σχετικά με τις παραστατικές τέχνες, την ποίηση, την αρχιτεκτονική, την εκπαίδευση και γενικώς τις σύγχρονες εξελίξεις της Performance θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις, εργαστήρια και Performances.

Τις εισηγήσεις και τα εργαστήρια μπορούν να παρακολουθήσουν καλλιτέχνες της performance, φοιτητές, ερευνητές, εκπαιδευτικοί και επιστήμονες.

Δεν υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή και θα δοθούν βεβαιώσεις μετά το τέλος τους Meeting.

O αριθμός των μετεχόντων/ουσών είναι περιορισμένος.

Η εγγραφή γίνεται μετά από αίτηση και σύντομο (ως 250 λέξεις) βιογραφικό που θα στείλουν οι ενδιαφερόμενοι /νες στο email: galani@upatras.gr  μέχρι 17/11/2019 ώρα 14.00.

Οι απαντήσεις αποδοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα με τους συμμετέχοντες ομιλητές και τους επικεφαλής των εργαστηρίων θα αποσταλούν ως 17/11/ 2019

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2610 969750 & 6937049319

Επιστημονικά Υπεύθυνη
Δρ. Μάρω Γαλάνη

—————

Επιχορήγηση ΕΛΚΕ Πανεπιστημίου Πατρών

Catering ευγενική χορηγία της Talks Catering E.Π.E.